When:
03/12/2014 @ 18:00 – 22:30
2014-12-03T18:00:00+01:00
2014-12-03T22:30:00+01:00
Where:
Novi Sad
Serbia
Cost:
Besplatno
DaFED 28 @ Novi Sad | Vojvodina | Serbia

Decembarski DaFED#28 održaće se u sredu, 3.12.2014. u 18h. Ovoga puta tematika je usmerena ka dizajnerima/frontend developerima, a predavanja će se održati u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb).

Predavači DaFED#28

Maja Bjeletić (freelance vector illustrator) – Grafička dizajnerka sa višegodišnjim iskustvom u radu sa vektorskom grafikom.

Andrej Mlinarević (Mono Software) – Dizajner veb i mobilnog korisničkog interfejsa, aktivno radi na područjima UX-a, UI-a, Sass-a, responsive veb dizajna i veb tipografije.

Teme predavanja

Kako biti dobar vektor?, Maja Bjeletić

  • Adobe CC nas je obradovao sa pet novih programa za rad sa vektorima, koji će nam rad učiniti mnogo lakšim i bržim. Videćete kako desktop aplikacije, mobilne aplikacije i zajednica mogu da funkcionišu dajući nam nove ideje i mogućnosti.

Skalabilna veb tipografija uz pomoć Sass-a, Andrej Mlinarević

  • Izgradnja skalabilnog sastava za upravljanje tipografijom na veb projektu uz pomoć Sass-a. Načini efikasnog upravljanja tipografijom na projektima različite kompleksnosti uz pomoć Sass preprocesora.

Sponzori decembarskog DaFED-a su kompanije Vega IT Sourcing,Eipix i Fujitsu.

Prijavite se na DaFED#28

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, učlanite se u zvaničnu Facebook grupu, posetite fan stranicu ili ih pratite na Twitteru.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.