When:
04/02/2015 @ 18:00 – 22:30
2015-02-04T18:00:00+01:00
2015-02-04T22:30:00+01:00
Where:
Novi Sad
Serbia
Cost:
Besplatno

Prvi ovogodišnji DaFED#29 održava se u sredu 4. februara s početkom u 18 časova u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb). Ovoga puta, tematika je JavaScript.

Predavači na DaFED#29 su:

  • Jovan Vidić (codecentric) – Jovan Vidić se već 10 godina bavi razvojem softvera. Tokom karijere uglavnom je radio na srednjim i velikim veb projektima koji su trajali više godina i zahtevali integraciju velikog broja heterogenih tehnologija i servisa. Predavao je na Coding Serbia, PMI Project Society i JavaCro konferencijama, a od decembra 2014. je pokrenuo Agile Coaching Serbia grupu koja je direktno podržana od Scrum Alliance.
  • Dušan Petrović (FSD) – diplomirani inženjer informacionih sistema FON-a u Beogradu. Poslednje 4 godine radi kao CTO u firmi FSD iz Novog Sada, gde se bavi razvojem ERP sistema.

DaFED29

Teme predavanja:

  • Refactoring Java Script Applications, Jovan Vidić

Cilj predavanja je da prikaže jedan od mogućih pristupa rešavanju nagomilanih problema na veb aplikacijama. Predavanje će dati odgovor na pitanje da li je potrebno refaktorisati JavaScript aplikacije, kao i na koji način pristupiti refaktorisanju, a da se pri tom ne zaustavi kompletan razvoj na projektu.

  • Ember.js – praktična primena, Dušan Petrović

Kreiranje Single Page aplikacije uz pomoć Ember.js frejmvorka kroz  “Live coding”

Sponzori februarskog DaFED-a su kompanije Vega IT Sourcing, codecentric i Codeplicity.

Prijavite se na DaFED#29!

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, učlanite se u zvaničnu Facebook grupu, posetite fan stranicu ili ih pratite na Twitteru.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.