When:
24/03/2015 @ 23:00 – 00:00
2015-03-24T23:00:00+01:00
2015-03-25T00:00:00+01:00

DaFED#31 će se održati u sredu, 1.4.2015. sa početkom u 18h. Predavanja na temu Mobile app development će se održati u Svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu (Trg Dositeja Obradovića 6).

Predavači na DaFED#31 su:

Nemanja Maksimović (Execom, Novi Sad) – Zvanje Mastera je stekao na Fakultetu Tehničkih Nauka u Novom Sadu, na departmanu za Računarske nauke i informatiku, a programiranjem se profesionalno bavi već 8 godina. Trenutno radi u novosadskoj firmi “Execom”.

Mlađan Antić (BLGRD, Beograd) – Jedan od osnivača kreativne agencije BLGRD i iOS developer. Zaljubljen u jedinstvo hardvera i softvera, i njegovu primenu u svakodnevnom zivotu.

DaFED#31-700px

Teme predavanja:

iOS za Android developere (i obratno), Nemanja Maksimović

  • Predavanje je namenjeno ljudima koji imaju iskustva sa jednom od dominantnih mobilnih platformi, a žele da upoznaju i drugu. Cilj je da se, oslanjanjem na poznate koncepte, programer relativno brzo uvede u novo razvojno okruženje.

Offline iOS aplikacije, Mlađan Antić

  • Kreiranje mobilnih aplikacija koje treba da se ponašaju offline isto kao i online su sve češći zahtevi klijenata. Sinhronizacija servera i klijentskih aplikacija je veliki izazov i noćna mora za većinu developera. U ovoj prezentaciji pričaće se o tehnikama i dizajn paternima koje se u BLGRD Creative koriste za rešenje tog problema.

Sponzori aprilskog DaFED-a su kompanije Vega IT Sourcing, Codeplicity i Codecentric.

Prijavite se na DaFED#31:

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, učlanite se u zvaničnu Facebook grupu, posetite fan stranicu ili ih pratite na Twitteru.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.