When:
06/04/2016 @ 16:00 – 20:00
2016-04-06T16:00:00+00:00
2016-04-06T20:00:00+00:00
Where:
Amfiteatar centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu
Novi Sad
Serbia
Cost:
Besplatno
DaFED 42 @ Amfiteatar centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu | Novi Sad | Vojvodina | Serbia

DaFED#42 će se održati u sredu, 6. aprila 2016. sa početkom u 18h. Predavanja na temu MeteorJS će se održati u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb).

Predavači

Nenad Pavlov – (Osvest) – bavi se programiranjem poslednjih 12 godina, a poslednjih 5 profesionalno kao front-end developer sa naglaskom na JavaScriptu kao takvom i u različitim oblicima (jQuery, ImpactJS, AngularJS, NodeJS, socket.io…). Najveći deo profesionalne karijere proveo je u Hinttechu i A51 (ActiveCollab). Pored toga je radio na mnoštvu freelance projekata. Sve češće se nalazi u ulozi vođe projekata i predavača. Trenutno je aktivan u Fintech i startup industriji kao programer i konsultant.

Marko Kažić – (Zamphyr) – osnivač Zamphyr-a, škole nove generacije za računarske nauke. Živeo je kao digital nomad i radio kao konsultant za startupe, vratio se u Srbiju da stvori novu vrstu škole za buduće inovatore, programere i IT-evce uopšte.

Teme predavanja

MeteorJS – Za svakog po nešto, za nekoga sve, Nenad Pavlov

  • Šta je MeteorJS? Zašto je tako kul i ko je njemu to omogućio? U moru platformi za web razvoj ovo je priča o jednoj koja se posebno ističe.

Meteor za ljude i startupe, Marko Kažić

  • Ovo je priča o Meteoru kao tehnologiji, iskustvu sa Meteorom u realnom svetu. Na ovom predavanju Marko će nam prikazati rešenja nekoliko problema korišćenjem Meteora. Zašto je dobar za preduzetnike i programere koji žele brzo do funkcionalne aplikacije? Šta sve može i ko ga koristi.

Sponzori aprilskog DaFED-a su kompanije Vega IT Sourcing, Eton Digital.

Prijava

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, učlanite se u zvaničnu Facebook grupu, posetite fan stranicu ili ih pratite na Twitteru.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.