When:
10/03/2014 all-day
2014-03-10T00:00:00+01:00
2014-03-11T00:00:00+01:00
Where:
Hotel Metropol
Beograd
Srbija
Cost:
Besplatno
Contact:
+381 11 7281-281
Dan internet domena Srbije - DIDS 2014 @ Hotel Metropol

Zanima vas kako da koristite Internet za razvoj posla, učenje, komunikaciju ili pravljenje sadržaja? Tražite novosti, dobre ideje ili potencijalne poslovne partnere? Želite da naučite više o optimizaciji sajtova, pozicioniranju, domaćim domenima? Konferencija Dan internet domena Srbije (DIDS) je pravo mesto za vas.

Dan internet domena Srbije je godišnja konferencija o razvoju Interneta, u organizaciji Registra nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS). Održava se od 2010. godine i otvorena je i besplatna za sve posetioce. Celodnevni program DIDS-a je namenjen kako IT profesionalcima, tako i svim ostalim korisnicima Interneta (studentima, blogerima, preduzetnicima, novinarima…), koje zanima da saznaju više o aktuelnim temama, kako u svetu, tako i na internet prostoru Srbije.

Program DIDS-a je podeljen u tri tematska bloka i odvija se kroz prezentacije, predavanja i panel diskusije, sa oko dvadesetak relevantnih sagovornika iz zemlje i sveta.

3D kombinacija : DOMENIZACIJA + DRUŠTVENIZACIJA = DOBRA LOKACIJA – naslov je tri panela konferencije na kojoj će domaći i strani stručnjaci pričati o:

  • Globalnim i nacionalnim domenima (kako će novi globalni domeni (gTLD) uticati na postojeće nacionalne domene (ccTLD)?)
  • Promociji na društvenim mrežama (kako da moj sajt, uz pomoć društvenih mreža, bude vidljiv u beskrajnom moru sajtova na netu?)
  • Najboljim domaćim sajtovima (oni su uspešni na .rs i .srb domenima, a vi?)

Učešće na konferenciji je besplatno a prijavljivanje će biti otvoreno krajem februara.

O autoru/ki

marketing ITD

2 komentara

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.