When:
06/09/2013 @ 09:00 – 17:00
2013-09-06T09:00:00+02:00
2013-09-06T17:00:00+02:00
Where:
Hotel Zlatnik
Dobanovačka 95
Zemun
Srbija
Cost:
300 EUR + PDV
Contact:
+381 11 260 64 14
Digital Marketing (Dominik Mahr i MATE) @ Hotel Zlatnik

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da će g-din Dominik Mahr, međunarodni ekspert za nove medije i marketing, gostovati u Beogradu 6. septembra 2013. godine i tom prilikom održati celodnevni seminar pod nazivom:

DIGITAL MARKETING: 
Use the Opportunities of Social and Mobile Media to Achieve Your Marketing Goals

Cilj ovog interaktivnog seminara jeste da učesnicima prenese znanja i iskustva u vezi sa upotrebom novih medija (blogova i društvenih mreža, virtuelnih zajednica, mobilnih aplikacija, online marketinga itd.) u marketingu i korporativnim komunikacijama.

Dominik Mahr ima bogato međunarodno iskustvo u marketinškom konsaltingu i istraživanjima. Trenutno radi kao predavač iz oblasti marketinga i inovativnog menadžmenta na Univerzitetu u Maastricht u Holandiji i sprovodi istraživanja u saradnji sa Univerzitetom Antverp, u Belgiji i Univerzitetom Viskonsin (Madison School of Business). Predavač je na kursevima iz oblasti menadžmenta inovacija, novih medija, globalnog poslovanja, marketinga usluga za studente, akademce i profesionalce različitih nivoa..

Ukoliko želite da:

  • saznate o mogućnostima i ograničenjima novih medija kroz praktične primere,
  • upoznate najvažnije digitalne alate kako biste upotpunili Vaš marketing i istraživanja tržišta kompletom korisnih alata,
  • razumete uzajamno dejstvo novih i tradicionalnih medija u uspešnim marketinškim strategijama,
  • analizirate nivo korišćenja novih medija u sopstvenom okruženju,
  • koristite nove medije kao efikasne i ekonomične elemente marketing mešavine u svojim firmama,

pridružite nam se na ovom interaktivnom seminaru koji će se održati u Hotelu Zlatnik u Beogradu 6. septembra 2013. godine.

Kotizacija za seminar iznosi 300,00 evra + PDV (20%). U cenu kotizacije su uračunati materijali za seminar, stručna literatura, ručak i osveženje. Preporučujemo Vam da na vreme osigurate svoju prijavu jer je broj polaznika ograničen. Za 2 uplaćene kotizacije možete poslati 3 učesnika!

Seminar će se održati na engleskom jeziku.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.