When:
18/03/2013 @ 20:15 – 21:15
2013-03-18T20:15:00+01:00
2013-03-18T21:15:00+01:00
FundraiseIT & PartnerIT 2013

Mreža Poslovnih Anđela Srbije – SBAN vas poziva da uzmete učešće na velikom IT B2B događaju i internacionalnoj konferenciji – FundraiseIT & PartnerIT 2013, koja će se desiti 18. i 19. aprila u Beogradu.

Cilj je da privučemo što veći broj kompanija iz zemalja Evropske unije da uzmu učešće u B2B sastancima, da na pravi način prezentujemo potencijal naših domaćih kompanija, da ih dobro ugostimo i da na taj način omogućimo našim kompanijama da na jednostavan način, u našoj zemlji, dođu u situaciju da stupe u kontakt sa potencijalnim klijentima i partnerima iz inostranstva.

Iz ovog razloga bitno je da što veći broj domaćih kompanija prijavi svoje učešće i registruje se na portalu FundraiseIT, kako bi u narednim danima firme iz EU koje budu pregledale profile na portalu imale što vise razloga da se prijave i učestvuju.

Učešće na ovom B2B dogadjaju je BESPLATNO, a učesnicima će biti dostupan propratni materijal, kao i obroci i osveženje tokom ovog događaja. Po Vašoj prijavi, na samom portalu, imaćete mogućnost da ostavite profil Vaše kompanije a potom i da zakažete sastanak sa ostalim učesnicima koje smatrate interesantnim za buduću saradnju.

Svi učesnici B2B sastanaka imaju priliku i da prisustvuju i konferenciji FundraiseIT, koja se bavi različitim izvorima finansiranja za IT preduzetnike i kompanije. Biće reči o modelima investiranja poslovnih anđela, VC i PE fondova, domaćim i stranim fondovima i fondovima EU. U toku ova dva dana učešće na konferenciji će uzeti i neki od najpoznatijih investitora i preduzetnika iz Silikonske doline kao i Zapadne Evrope, i u direktnom obraćanju pokušati da predstave svoja iskustva u investiranju i razvoju IT kompanija. Svoje učešće je između ostalih potvrdio i jedan od najpoznatijih investitora današnjice Brad Feld, serijski investitor iz USA, koji je kao poslovni anđeo direktno investirao u preko 100 kompanija plus u još preko 400 preko različitih VC fondova. Kotizacija za FundraiseIT konferenciju je 80 EUR po kompaniji (podrazumeva po dva mesta za predstavnike kompanija).

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.