When:
07/10/2014 – 10/10/2014 all-day
2014-10-07T00:00:00+02:00
2014-10-11T00:00:00+02:00
Where:
Portorož
Slovenia
Cost:
460 EUR + 22% DDV
Golden Drum 21 @ Portorož | Piran | Slovenia

Međunarodni Advertising Festival Golden Drum održava se 21. put, od 7. do 10. oktobra u Portorožu (Slovenija), u organizaciji Slovenačke Oglašivačke Komore (Slovenska oglaševalska zbornica). Golden Drum je četvorodnevna manifestacija koja nudi veliko iskustvo učenja za sve zaposlene u kreativnoj reklamnoj industriji, daje lak pristup vrhu stručnjaka iz kreativne industrije, jedinstvene mogućnosti za druženje i kulturni miks, a takođe je i najbolje mesto za umrežavanje. Fokus programa ove godine je na “kreativnosti, sadržaju i sreći” .

“Golden Drum festival ponovo se dokazuje kao događaj koji nudi svojim učesnicima inspirativnu, kreativnu i prijateljsku atmosferu. Nema sumnje da je Golden Drum mesto gde se kreativnost stvarno vrednuje i doživljava se i slavi u svom najboljem izdanju”, izjavila je Barbara Krajnc, izvršni direktor festivala.

“Nagradite sebe i svoje kolege dolaskom u Portorož i uživajte slušajući, učeći i susrećući odlične govornike, članovi žirija i mnoge druge.”

Nakon najnovijih dešavanja u kreativnoj reklamnoj industriji Golden Drum takmičenje uvodi dva nova grupa ove godine: T zajedničku sadržaj i V. Media. Takođe, nova ove godine je uvođenje “Good Cause Grand Prix Award” koje je otvorena za prijave humanitarnih i socijalnih kampanja.

Više informacija o festivalu možete dobiti na na www.goldendrum.com, a dešavanja u vezi sa ovim festivalom možete pratiti na Facebook stranici i Twitter profilu.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.