When:
11/12/2013 – 13/12/2013 all-day
2013-12-11T00:00:00+01:00
2013-12-14T00:00:00+01:00
Where:
Ekonomski fakultet
Beograd
Srbija
IT days @ Ekonomski fakultet

Seminar studenata o informacionim tehnologijama „IT days“ prvi je projekat ovakvog tipa koji se održava na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, od 11. do 13.decembra 2013., u organizaciji Studentskog parlamenta Ekonomskog fakulteta u Beogradu (SPEKOF).

Namenjen studentima, prvenstveno sa Ekonomskog fakulteta, seminar ima za cilj da okupi predavače i paneliste iz akademskog i poslovnog života koji će kroz interaktivna predavanja raspravljati o IT sektoru u Srbiji, njegovom trenutnom stanju i izgledima za napredovanje u korak sa svetskim trendovima.

Svaki od tri dana seminara bavi se samo jednom tematskom celinom stoga ćemo imati priliku da slušamo o promociji i marketingu putem društvenih mreža, o razvoju hardvera i softvera u Srbiji i o internet biznisu.

Potvrđeni predavači su između ostalog osnivači preduzeća koja su nastala na internetu (Ivan Minić), vlasnici marketinških i PR agencija (Dragana Đermanović, Ivan Ćosić, Ivan Rečević), IT stručnjaci (Slobodan Marković, Slobodan Vučković), blogeri, kao i predstavnici kompanija koje se bave telekomunikacijama i razvojem hardvera i softvera poput Telenora, Nordeusa, Comtrade, SAP-a i Microsofta.

Iako po prvi put organizuju seminar ovakve vrste na Ekonomskom fakultetu, organizatori se nadaju velikoj posećenosti pre svega zbog kvalitetnih predavača i panelista koji će svojim prezentacijama i diskusijama ispuniti više od 10 sati programa, i zbog omogućenog pristupa seminaru i studentima sa ostalih fakulteta, dok za samo učešće na seminaru nisu potrebne prijave.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.