When:
16/01/2013 – 03/02/2013 all-day
2013-01-16T00:00:00+01:00
2013-02-04T00:00:00+01:00
Where:
Delta City
Beograd
Srbija

Nakon vrlo uspješno provedenog edukacijskog projekta “Ambalaža – proizvod – potrošač – okoliš”, odnosno projekta izložbe haljina od ambalažnih materijala “Kopčaj me selotejpom”, održanog od 19. 5. do 15. 6. 2012. godine u najposjećenijem hrvatskom shopping centru Westgate shopping city u Zagrebu, gdje je bilo izloženo 13 haljina od ambalažnih materijala poznatih hrvatskih brandova, proizašlih iz umjetničkih vizija najpoznatijih hrvatskih modnih dizajnera, jednaki se projekt postavlja od 16. 1. do 3. 2. 2013. godine u atriju shopping centra Delta City Beograd.

Ambalaža renomiranih brandova u rukama vrhunskih kreativaca
Haljine od ambalažnih materijala brandova na srpskom tržištu dizajniraju poznati modni dizajneri iz Srbije. Svaku haljinu prati tekst o proizvodu i ambalažnom materijalu, oznakama na ambalaži, zaštiti okoliša, o dizajneru…, a namijenjen je edukaciji i informiranju potrošača te promociji branda od čije je ambalaže haljina kreirana.

Haljina s porukom
Cilj projekta je istaknuti značaj ambalaže kao neodvojivog dijela proizvoda, te u prigodnom opisu uz svaki model haljine informirati i educirati potrošače o ambalaži, njenim funkcijama, značaju, oznakama, načinu zbrinjavanja… Dizajnerskim izazovom i iskorakom u područje ambalažnih materijala posebno se skreće pozornost na potrebu visoke razine promišljanja ambalaže i s tog aspekta. Opisom proizvoda skreće se pozornost na njegovu kvalitetu i interakciju s ambalažom.

Projekt prati Naxi radio! 
Medijski partner Naxi radio, koji bilježi više od 400 000 slušatelja tjedno, pratit će projekt u svim fazama, a bit će organizirani i radijski kvizovi u kojima mogu sudjelovati svi posjetitelji Delta Cityja i slušatelji Naxi radija, javljanjem u eter nakon što su pronašli traženu nagradnu poruku koja se nalazi u opisu uz svaku haljinu.

Posjetitelji biraju najljepšu haljinu

Svi koji će od 16. 1. do 3. 2. 2013. godine prošetati Delta Cityjem i posjetiti izložbu “Kopčaj me selotejpom” moći će glasati za najljepšu haljinu ubacivanjem popunjenih glasačkih listića u kutiju u prostoru izložbe. Glasanje traje do zatvaranja izložbe, kada se proglašava najatraktivnija haljina te dodjeljuju priznanja vlasniku i dizajneru pobjedničke haljine te paketi proizvoda potrošaču.

Haljine će kreirati renomirani srpski modni dizajneri:

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.