When:
16/04/2014 – 17/04/2014 all-day
2014-04-16T00:00:00+02:00
2014-04-18T00:00:00+02:00
Where:
Ustanova kulture Parobrod
Belgrade
Serbia
Cost:
Besplatno

Godišnji sastanak kreativnih direktora agencijske mreže „McCann“ biće održan u Beogradu, 16. i 17. aprila, u Ustanovi kulture Parobrod. Ovom sastanku će prisustvovati predstavnici agencija iz nekoliko zemalja, od Skandinavije, preko istočne i centralne Evrope, do Balkana i jugoistočne Evrope. Ovaj skup se  prvi put  održava u Beogradu, što je još jedna potvrda razvoja kreativne industrije u Srbiji i vodeće pozicije agencije „McCann Beograd“ u regionu jugoistočne Evrope.

Na sastanku će kreativni direktori agencijske mreže „McCann“ razgovarati o razvoju i trendovima u kreativnoj industriju, razmeni i evaluaciji kreativnih ideja, projekata i festivalskih radova različitih agencija „McCann“ mreže.

UK Parobord pozivnica

U sredu, 16. aprila, sa početkom u 19 časova biće održana panel diskusija pod nazivom „Kreativnost u borbi protiv krize“. Na panel diskusiji će učestvovati kreativni direktori agencijske mreže „McCann“ iz centralne i istočne Evrope: Adrian Botan  i Catalin Dobre (McCann Bucharest), Gabor Havasi  (McCann Budapest), Jacek Szulecki  (McCann Warsaw) i Vladimir Cosić (McCann Beograd).  Učesnici panela će razgovarati o tome da li ekonomska kriza predstavlja izazov za kreativnost, da li je završeno „zlatno doba advertajzinga“, da li su, uslovno rečeno manja tržišta, postala izvorište kreativnosti itd.

Ulaz je slobodan.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.