When:
08/04/2013 @ 09:00 – 09/04/2013 @ 19:00
2013-04-08T09:00:00+02:00
2013-04-09T19:00:00+02:00
Where:
Kulturni centar Grad
Beograd
Srbija
Cost:
Besplatno
Marketing Focus @ Kulturni centar Grad

Marketing Focus se održava sa ciljem da se studentima kroz praksu približi značaj marketinga u savremenom okruženju kao i da steknu uvid u najnovije trendove u oblasti marketinga. Kroz edukaciju i praksu studenti marketinga i srodnih oblasti dobijaju znanje koje ih može pripremiti i ujedno im poslužiti u profesionalnom okruženju po završetku studija.

Projekat će se realizovati šestu godinu za redom, a prvi put ove godine se sastoji iz tri dela.

Konsultantstka kuća, kao prvi deo projekta, obuhvata niz radionica i edukacija na temu marketinga. Ove godine pored praktikanata iz inostranstva priliku da se prijave i učestvuju dobiće i studenti iz Srbije. Oni koji budu izabrani pohađaće prvo edukacije na teme poput prodaje, izrade marketing plana, konsaltinga i rada u timu. Nakon toga sledi najbitniji deo konsultantske kuće koji je nastao usled disbalansa teroije i prakse na fakultetima. Studenti će dobiti priliku da rade na razvijanju malih i srednjih preduzeća, vrše analize i istraživanja, i na samom kraju da doprinesu konkurentnosti preduzeća konkretnim rešenjima i strategijama.

Konferencija “Marketing Focus” tradicionalno će trajati 2 dana. Stručnjaci iz oblasti marketinga će u ovom delu projekta studentima preneti znanje koje se ne uči u knjigama i koje su stekli profesionalno se baveći marketingom dugi niz godina.

Ove godine fokus će upravo biti na internet marketingu i studenti će moći da čuju veoma zanimljiva predavanja od predavača poput Ivana Ćosića, Aleksandra Petkovića, Ivana Zeljkovića, Ivana Minića, Slavimira Stojanovića i drugih. Pored njih, na konferenciji će učestvovati predstavnici kompanije IDEA, kao i istraživačke agencije GfK. Sva predavanja će se zaokružiti radionicama sa predstavnicima kompanija i studentima, drugog dana konferencije.

O autoru/ki

marketing ITD

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.