When:
14/03/2013 @ 09:00 – 15/03/2013 @ 17:15
2013-03-14T09:00:00+01:00
2013-03-15T17:15:00+01:00
Where:
Hypo Center
Zagreb
Hrvatska
Cost:
od 409€
Marketing Kingdom Zagreb 2 @ Hypo Center

Direktori marketinga Olimpijskih igara iz Londona, Carslberga, Henkela, Motorole i SAP-a, samo su neki od govornika koji će izlagati na drugom hrvatskom izdanju Marketing Kingdom manifestacije koja će se održati 14. i 15. marta 2013. godine u Zagrebu.

Na prvom izdanju ovog događaja, prošlog marta u Hypo centru u Zagrebu, prisustvovalo je više od 500 delegata. Predstavljeni su neki od najvećih svetskih brendova, uključujući ekskluzivnu prezentaciju Bruca Balea iz Facebooka. Organizatori predviđaju još bolju posećenost događaja 2013. s govornicima čiji rad menja globalni marketinški svet.

“Zadivljujuće je da je jedan od najvećih evropskih marketinških događaja započeo u Zagrebu.  Ovo je za nas poseban događaj i naporno smo radili kako bismo doveli govornike koji će predstaviti inovativne prezentacije s namerom da pomognu regionalnim marketinškim profesionalcima u postizanju najboljih strategija za njihov posao, čak i u današnje vreme ekonomske krize.” objašnjava Rozetta Pizevska, upravnica događaja Marketing Kingdom.

“Tema drugog izdanja Marketing Kingdom-a je marketing i profitabilnost. Stvorili smo program kojem je cilj da pomogne regionalnim marketinškim stručnjacima da stvore najnapredniju marketinšku strategiju, koja će doneti profitabilnost čak i u današnje vreme globalne krize. Delegati koji će posetiti Marketing Kingdom imaće jedinstvenu priliku da čuju revolucionarne prezentacije najvećih svetskih marketinških stručnjaka”, kaže Kosta Petrov, direktor u P World kompaniji i organizator događaja.

Marketing Kingdom prvi put održan u Zagrebu u martu 2012. godine. Od tada je više od 3.500 delegata posetilo događaj u Beogradu, Sarajevu i Tbilisiju. U 2013. ovaj događaj će se održati u Zagrebu, i u Bakuu u Azerbejdžanu.

Marketing Kingdom organizuje P World u saradnji sa regionalnom vodećom agencijom za društvene medije iStudio, a jedan od medijskih sponzora je i vaš Marketing ITD.

Marketing Kingdom Zagreb 2 TV Commercial from The P World on Vimeo.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.