When:
10/04/2014 @ 19:30 – 20:30
2014-04-10T19:30:00+02:00
2014-04-10T20:30:00+02:00
Where:
Hotel Hyatt Regency
Belgrade
Serbia
Cost:
190 EUR (+PDV 20%)
Marketing Summit Belgrade @ Hotel Hyatt Regency | Belgrade | Serbia

Prva konferencija Marketing Summit Belgrade – Marketing pobeđuje u zemlji, regionu i svetu, biće održana 10. aprila u hotelu Hyatt Regency u Beogradu. Konferenciju organizuje magazin InStore u saradnji sa Poslovnom akademijom Finance.

Na konferenciji će biti reči o tome šta je važno za uspešan marketing, o izazovima rasta i uticaju digitalne sfere na oblast marketinga. Predstavnici uspešnih kompanija i brendova govoriće o svojim iskustvima, a stručnjaci će predstaviti analize trenutnih i budućih marketinških izazova u zemlji, regionu i svetu.

U Srbiji i regionu postoji mnogo priča o uspehu, efikasne pristupe i dobre marketinške priče. Cilj konferencije je da na jednom mestu okupi i pokaže primere dobre marketinške prakse.

Želja organizatora je da učesnicima ponude ideje za još bolji i uspešniji marketing:

Konferencija će svake godine pokazati načine da se uspe u ovom poslu. Marketing je razumevanje kupaca, razumevanje trendova u okruženju, dizajn celog asortimana proizvoda, politika cena, reklamiranje, medijski miks, uključivanje potrošača, proširenje na nova tržišta. Sve to želimo da prikažemo kroz primere na konferenciji. Zbog toga je i organizujemo. Zbog vas i za vaš uspešniji marketing.

Program:

Glavni govornik konferencije

 • Aleksander Uranc, izvršni direktor za upravljanje brendovima (Gorenje): Kako nam je marketing omogućio rast i izazovi marketinga u budućnosti
 • Dejan Vujović, Research Director & Head of Marketing (Ipsos Strategic Marketing): Kakve izazove imaju CMO u Srbiji? Ekskluzivni rezultati istraživanja izazova CMO u Srbiji

Tajne stvaranja snažnih brendova

 • Srećko Nakić, potpredsednik (Atlantic Grupa): Atlantic Grupa – u korak s brendom
 • Aleksandar Poznanić, direktor marketinga (Jaffa Crvenka): Kako smo širili protfolio proizvoda i jačali brend
 • Bojan Radun, izvršni direktor (Nectar): Akvizicija i nastavak rasti brendova – kako iz Srbije u SAD?

Multi-channel marketing i tehnologija okreće marketing za 180˚

 • Darko Dujič, Head of Performance Adriatic (Google): Kako je digital promenio odluke o kupovini i šta to znači za marketing?
 • Branko Blečić, međunarodni direktor marketinga (Studio Moderna): Potpuno ovladavanje svim prodajnim i komunikacionim kanalima – marketinška iskustva najveće multi-channel kompanije u regionu

Međunarodni marketing – šta je potrebno za marketinški uspeh u regionu?

 • Dejan Turk, CEO (VIP mobile): Kako prilagođavati pristup različitim tržištima i kako ujediniti prodaju i marketing
 • Jelena Ristić, potpredsednik za marketing i strategiju (Delhaize Group Srbija): Kako globalni brend prilagoditi lokalnom potrošaču?
 • Gabriella Pacso, Software Group Marketing Manager (IBM CEE): Budućnost marketinške prakse
 • Zenel Batagelj, partner (Valicon): Star Wars – kako se takmiče globalni, regionalni i lokalni brendovi?

Okrugli sto „Šta je najbitnije za uspešan marketing u Srbiji i šire?“

Učesnici: Vana Henriksen, direktor marketinga, SBB, Dimitar Andonov, direktor marketinga Coca-Cola, Saša Ćirić, direktor marketinga i razvoja, Frikom AD, Aleksandra Brank, Marketing Director CE Region, Bisnode
Moderator: Srđan Bogosavljević, direktor, IPSOS Adriatic

Napomena: Grupnim prijavama na prvu regionalnu konferenciju Marketing Summit Belgrade možete ostvariti popust od 30% do 47% i učestvovati na konferenciji po ceni već od 100 evra. Grupne prijave važe za više učesnika iz preduzeća, a traju do početka konferencije.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.