Mini Seedcamp Beograd održaće se 5. aprila; to je je poludnevni događaj sa ciljem da potpomogne razvoj do 10 startupa, koji će imati priliku da se pokažu pred investitorima i dobiju priliku za prikupljanje investicija.

Ko će prisustvovati:
Publika je sastavljena od uspešnih preduzetnika, stručnjaka za razvoj, VC-a, biznis anđela i drugih startupa.

Raspored:
Format se sastoji od Seedcamp master klase , kratkih prezentacija od strane svih ekipa na panelu što će osigurati neposrednu povratnu informaciju. Raspored takođe uključuje umrežavanje i panele, uključujući pitanja i odgovore. Panel je dizajniran tako da odražava lokalni ekosistem, i doprinse neke delotvorne povratne informacije za sve prisutne.

Ko bi trebalo da se prijavi:
Kao i uvek na Seedcampu, mi smo u potrazi za visokoambicioznim osnivačima koji teže velikim stvarima i čiji je cilj promeniti status quo sa svojim cutting-edge tehnologijama.

Lokalni partneri:
Naši lokalni partneri igraju ključnu ulogu u ovom događaju, te smo srećni da imamo podršku naših velikih prijatelja u SEE ICT, te start.it kao medijskog partnera.

Šta se dešava nakon događaja?
Lokalni pobednici će biti pozvani na učestvovanje na Seedcamp Week Berlin koji se održava u maju. Tamo ćete provesti četiri dana s nama i upoznati više od 150 naših mentora. Na Seedcamp Week Berlinu biće odlučeno ko će se sledeći priključiti Seedcamp familiji.

Kako se prijaviti?
Prijave na Mini Seedcamp odvijaju se preko AngelList, gde startupi moraju odgovoriti na četiri pitanja. Zajedno s našim lokalnim partnerom ćemo odabrati i pozvati do 10 od najperspektivnijih startupa da nam se pridruže na Mini Seedcamp takmičenju. Pošaljite prijave do 25. marta.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.