When:
24/07/2014 @ 09:00 – 25/07/2014 @ 16:00
2014-07-24T09:00:00+02:00
2014-07-25T16:00:00+02:00
Where:
Smart taget
Bjelanovićeva
Belgrade
Serbia
Cost:
od 220 EUR
Contact:
Branko Budanović
+38163282902
Napredne strategije za brend menadžere @ Smart taget | Belgrade | Serbia

Smart target je pripremio realizaciju trening modula iz najvažnijih marketing tema i izazova sa kojima se susreću marketing lideri u Srbiji. Svi moduli su uređeni tako da polaznici mogu odmah da primenjuju grafikone, tabele, slajdove i na taj način neposredno unaprede kvalitet rada u svom odeljenju. Namena materijala je da se svakodevno koristi ne samo u marketingu već da i da ih koriste kolege iz drugih odeljenja. 

Godišnje planiranje marketing aktivnosti, 17. i 18.jul
Napredne strategije za brend menadžere, 24. i 25.jul.
Brend menadžment: Kako kreirati i upravljati jednim brendom, 29. i 30. jul

Korist od treninga

Nakon aktivnog učešda na treningu brend menadžer de biti sposoban da značajno unapredi razumevanje procesa, aktivno koristi nove tehnike, prilagodi alate kompanijskim potrebama i novim izazovima pred kojim se marketing struka nalazi. Koriste se samo aktuelni zadaci, primeri i studije
slučaja sa stržišta Srbije koji su realizovani posle 15.05.2014. godine. Moguće korišćenje studije slučaja i zadataka učesnika.

Ključne teme trening modula

1. Koje su praktične obaveze jednog brend menadžera
2. Kako da poslovne strategije kreiraju u marketing projekte
3. Pristup rešavanju brend izazova
4. Rezultati prodaje u marketing funkciji
5. Korišdenje tehnika istraživanja
6. Fokus zadataka na egzekuciji ideja
7. Rad sa inovacionim idejama – “vreo krompir u ruci”

Svaki polaznik bilo kog treninga dobija knjigu na poklon!

Knjiga “Šta je starije? marketing ili prodaja” osvojila je drugo mesto na tradicionalnom takmičenju koji je organizovalo Udruženje propagadista Srbije, 23.12.2013. godine u Domu Omladine.

Paket treninga

Čini folder treninga, odštampani materijali, tabele sa treninga, materijal studije slučaja, knjiga „Šta je starije? marketing ili prodaja“, potvrda o učestvovanju na treningu. Ketering je obezbeđen tokom trajanja treninga. Treninzi traju dva dana, jedan za drugim, u periodu od 9h. do 16h. Pauza za ručak traje max. 1h.

Cena treninga

Cena dvodnevnog treninga iznosi 350 EUR. Cena jednodnevnog treninga iznosi 220 EUR. Avansna uplata pre početka treninga. Za dva učesnika iz jedne kompanije odobrava se popust od 10%

Smart target je marketing konsalting agencija koja pruža usluge iz marketing treninga, marketing konsaltinga i razvoja inovacija.

Branko Budanović (45) je međunarodno iskustvo i znanje iz marketinga, prodaje i biznis veština sticao tokom prethodnih osamnaest godina, na pet stranih tržišta, na različitim jezicima i sa brojnim kolegama iz preko dvedeset zemalja sveta.

Tokom svoje karijere radio je u nekim od najvedih multinacionalnih kompanija u regionu: Inbev (Nikšićka pivara), Saatch&Saatchi, McCann-Erickson, Ogilvy, British-American Tobacco, Doncafe.

Radeći za te kompanije razvijao je poslovanje na različitim projektima i na nekim od poznatih brendova kao što su: Coca-Cola, Fanta, Sprite, Nikšićko pivo, Staropramen, Balantine’s, Apsolut vodka, Viceroy, Pall Mall, Vogue, Doncafe, Nescafé, Nesquick, Maggi, Knorr, Milka, C-market, Pekabeta…

Sarađivao je sa agencijama za istraživanja GFK, Synovate, Nielsen na brojnim projektima širom regiona.

 

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.