When:
23/09/2014 all-day
2014-09-23T00:00:00+02:00
2014-09-24T00:00:00+02:00
Where:
Hotel Crowne Plaza
Belgrade
Serbia
Cost:
250 EUR

Regionalni neuromarketing workshop u Srbiji namenjen profesionalcima u komunikacijama, ekspertima za business development, top menadžment, kao i iskusnim marketing, PR i prodajnim timovima u organizaciji agencije DNA Communications biće održan 23. septembra 2014. u hotelu Crowne Plaza Belgrade.

Predavač će biti dr Christophe Morin, CEO kompanije SalesBrain (San Francisko, SAD), a teme njegovog četvoročasovnog programa su:

  • Najnovija otkrića neuroloških nauka od značaja za marketing, komunikacije i prodaju
  • Principi neuromarketinga: Kako vaši kupci donose odluku o kupovini i kojih 6 stimulusa jedino mogu da dosegnu deo mozga u kom se donose odluke
  • Dijagnostika „bolova“ (PAINS) koji upravljaju odlukama kupaca, mnogo više nego njihove „želje“ (WANTS) i „potrebe“ (NEEDS)
  • Stvaranje snažnih i kreativnih „tvrdnji“ (CLAIMS) koje brane jedinstvene benefite vaše ponude, čak i ako je to roba široke potrošnje
  • Demonstracija vaše poruke o „dobiti“ (GAIN) – sa vašim najubedljivijim dokazima.

O predavaču:

Dr Christophe MorinDr Christophe Morin je BA u oblasti Marketinga. Titulu MBA je stekao na Bowling Green State University, a MA u Psihologiji medija na Fielding Graduate University (FGU). Doktorat iz Psihologije medija stekao je na FGU.

Na master i doktorskim studijama na FGU predaje Psihologiju neuromarketinga. Takođe je član odbora u Neuromarketing Science and Business Association (NMSBA).

2009. godine, Christophe je bio dobitnik prestižne Vistage International nagrade za govornike, a 2011. je dobio nagradu Great Mind Research Award organizacije Advertising Research Foundation.

SalesBrain je prva svetska neuromarketing agencija, koju su 2002. godine osnovali dr Christophe Morin i Patrick Renvoisé, poznati i kao autori bestselera Neuromarketing: Understanding the ‘Buy Button’ in Your Customer’s Brain i konsultanti nekih od vodećih svetskih brendova.

SalesBrain je razvio novi, naučno zasnovan model sugestivne i efikasne komunikacije koja pomaže kompanijama da ostvare svoje ciljeve tako što „gađa“ upravo one delove uma u kojima se donose odluke, po jedinstvenom SalesBrain NeuroMap modelu i sa dokazanom i jednostavnom metodologijom 4 koraka. SalesBrain je pomogao više od 6.000 svetskih kompanija i obučio preko 55.000 profesionalaca iz 20 zemalja.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.