When:
10/06/2014 – 13/06/2014 all-day
2014-06-10T00:00:00+02:00
2014-06-14T00:00:00+02:00
Where:
Radisson BLU Resort & Spa
Dubrovnik
Hrvatska
Cost:
550 EUR
New Europe Market 2014 @ Radisson BLU Resort & Spa

New Europe Market 2014, konferencija namenjena medijskim i komunikacionim stručnjacima u organizaciji kompanije Mediavision, održaće se od 10. do 13. juna u Dubrovniku, u hotelu Radisson BLU Resort & Spa.

NEM 2013 okupio je, na četiri dana u Dubrovniku, medijske stručnjake iz više od 250 svetskih kompanija. Ove godine NEM 2014 u konferencijskom delu ponovno će ugostiti najveće stručnjake medijskog biznisa na globalnom nivou i osigurati još atraktivniji market i mnoštvo prilika za networking, otvarajući vrata novim tržištima i tako dokazujući važnost Srednje i Istočne Evrope na svetskoj pozornici.

New Europe Market (NEM) pruža vam savršenu priliku:

  • za unapređenje poslovanja na područjima televizije, kablovske i IPTV distribucije ili marketinga
  • za razvijanje poslovnih kontakata s čelnicima globalnih medijskih kompanija
  • za učestvovanje u najatraktivnijoj medijskoj konferenciji u ovom delu sveta uz najbolje govornike iz televizijske industrije
  • za formalno i neformalno druženje u najlepšem okruženju koje neki poslovni skup može ponuditi

Organizator NEM-a, Mediavision, jedina je specijalizovana kompanija u regiji koja zastupa i promoviše TV-kanale na hrvatskom i regionalnom tržištu. Organizovanjem NEM-a želimo da za svoju regiju otvorimo novo tržište sadržaja, produkcije, marketinga i usluga za televiziju, platforme i kanale. Na NEM-u 2014 ponovo očekujemo učesnike iz celog sveta koji donose odluke o tome šta ćemo gledati na televizijama i kanalima u regiji i šire.

O autoru/ki

marketing ITD

1 komentar

  • […] New Europe Market se već nakon prvog izdanja pozicionirao kao vodeći content market u regiji s tematskim panelima o aktuelnim temama tržišta i najnovijim trendovima u industriji, kao i prezentacijama nekih od najuticajnijih ljudi u industriji. NEM 2014 će svoje učesnike ugostiti u Dubrovačkim vrtovima sunca, u hotelu Radisson BLU Resort & Spa, mestu gde networking i poslovni sastanci u mediteranskom okruženju dobijaju ugođaj prijateljskog druženja. […]

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.