When:
16/11/2013 @ 16:00 – 22:00
2013-11-16T16:00:00+01:00
2013-11-16T22:00:00+01:00
Where:
SPENS
Novi Sad
Srbija
Cost:
Besplatno
php Srbija meetup Novi Sad @ SPENS

Nakon uspešnog prvenca u Beogradu, Udruženje PHP programera ­ PHP Srbija organizuje drugo okupljanje posvećeno PHP programerima i entuzijastima, ovog puta u Novom Sadu. Drugo okupljanje PHP programera će biti održano u amfiteatru sportskog i poslovnog centra “Vojvodina” ­ – SPENS . Događaj je zakazan za 16. novembar sa početkom u 16h. Prisustvo događaju je besplatno, ali se svi zainteresovani prethodno moraju prijaviti. 

Prisutnima će se obratiti neki od najpoznatijih PHP programera iz Srbije i regiona, a događaj je podržan od strane brojnih domaćih i stranih sponzora poput Media in Limited, TopTal i JetBrains.

Predavači:

Đorđe Ungar, koji će pričati o ogromnom svetskom sistemu DeviantArt i njegovom funkcionisanju,
Ilija Studen, sa predavanjem na temu globalno prepoznatljivog projekta ManageProjects.com,
Rastko Vukašinović, koji će praktično prikazati organizovanje timova uz pomoć Git alata,
Srđan Vranac i Robert Bašić, koji će svoje predavanje posvetiti na temu alata koje svaki ozbiljniji programer mora da koristi,
gostujujući predavač Luka Mužinić iz Zagreba pokušaće da objasni rešavanje suludih zahteva klijenata na ogromnim projektima.

Za događaj vlada veliko interesovanje, imajući u vidu da je 24 sata nakon otvaranja prijava više od 150 učesnika potvrdilo svoje učešće.

O autoru/ki

marketing ITD

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.