When:
08/03/2014 @ 09:00 – 17:00
2014-03-08T09:00:00+01:00
2014-03-08T17:00:00+01:00
Where:
Hotel Zlatnik
Dobanovačka 95
Zemun
Srbija
Cost:
250 EUR + PDV 20%
Contact:
Mate d.o.o.
+381 11 260 64 14
Planiranje i upravljanje zalihama u lancu snabdevanja @ Hotel Zlatnik

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da će dr sci. Kristina Šorić, stručnjak iz operacionih istraživanja, posebno heuristike i metaheuristike za probleme rasporeda u proizvodnji, kao i metode za upravljanje lancima snabdevanja, gostovati u Beogradu 8. marta 2014. godine i tom prilikom održati jednodnevni seminar PLANIRANJE I UPRAVLJANJE ZALIHAMA U LANCU SNABDEVANJA.

U današnjem konkurentskom okruženju protok robe od dobavljača do potrošača mora biti efikasniji i delotvorniji na svim nivoima lanca snabdevanja. Da bi se postigao ciljani nivo usluge prema potrošačima, potrebno je upravljati zalihama na odgovarajući i efikasan način. U traženju ravnoteže između ta dva protivrečna cilja, menadžeri se služe raznim tehnikama, ali nažalost, i dalje najčešće iskustvenim. Svrha seminara je definisati različite tipove zaliha, objasniti njihovu svrhu, obraditi različite troškove koji ih prate, kao i izložiti i objasniti metode za njihovu optimizaciju. Naglasak će biti na realnim poslovnim slučajevima u kojima su se koristile matematičke i statističke metode, kao i prikladna programska podrška.

Kome je program namenjen:

Seminar je namenjen zaposlenima odgovornim za upravljanje zalihama, upravljanje lancem snabdevanja i planiranje unutar lanca snabdevanja (planiranje potražnje, proizvodnje i nabavke), kao i zaposlenima u drugim delovima lanca sanbdevanja (nabavka, skladište, prodaja, distribucija i proizvodnja) koji utiču na visinu zaliha i koji žele povećanjem protočnosti materijala da poboljšaju efikasnost.

O predavaču:

Dr sci. Kristina Šorić je trenutno šef Inženjerske sekcije Hrvatskog matematičkog društva. Objavila je naučne radove u više svetskih časopisa iz oblasti operacionih istraživanja i optimizacije, i boravila na nekoliko institucija u inostranstvu kao gost predavač (University of Udine, Italy; Departamento de Engenharia e Gestao, Instituto Superior Tecnico, Lisbon, Portugal; Information and Operations Management Department, Marshall School of Business, USC, Los Angeles, SAD). U januaru 2013. održala je u Zagrebu in-house seminar za Konzum d.d. na temu modela i metoda za upravljanje lancem snabdevanja, a između ostalog, držala je edukacije i za HEP, Hrvatsku narodnu banku, kao i predavanje na Fakultetu za informatičke studije u Novom mestu, Slovenija, u području logistike, proizvodnje i uslužnih sistema.

Ukoliko želite da: 
– razumete svrhu držanja zaliha;
– razumete problem planiranja i optimalnog upravljanja zalihama;
– upoznate različite metode i tehnike za optimalno upravljanje zalihama;
– budete sposobni da analizirate, strukturirate i modelirate problem optimalnog upravljanja zalihama;
– budete sposobni da primenite prikladne matematičke i statističke metode za optimalno upravljanje zalihama;
– budete sposobni da prepoznate potrebu i način korišćenja naprednijih tehnika za optimalno upravljanje zalihama

pridružite nam se na ovom interaktivnom seminaru koji će se održati u Hotelu Zlatnik u Beogradu 8. marta 2014. godine.

Kotizacija za seminar iznosi 250 evra + PDV (20%). U cenu kotizacije su uračunati materijali za seminar, stručna literatura, ručak i osveženje. Preporučujemo Vam da na vreme osigurate svoju prijavu jer je broj polaznika ograničen.

Za 2 uplaćene kotizacije možete poslati 3 učesnika!

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.