When:
05/03/2015 all-day
2015-03-05T00:00:00+01:00
2015-03-06T00:00:00+01:00
Where:
Radisson Blu Stari Mlin
Belgrade
Serbia
Cost:
od 150 EUR

Erickson International i Atria Group sa zadovoljstvom predstavljaju prvu koučing konferenciju u okviru regiona Jugoistočne Evrope – “Play a World Game”. Konferencija predstavlja priliku da se na jednom mestu okupe koučevi, internacionalni koučing treneri, HR menadžeri i profesionalci i međusobno podele svoja iskustva i praktična znanja iz umetnosti i nauke koučinga.

Koučing se uspešno primenjuje u svetu biznisa više od dve decenije kao praktičan, snažan alat za organizacioni i lični razvoj. On omogućava kompanijama da unaprede poslovne rezultate i uvedu dugoročna poboljšanja u različitim oblastima liderstva i menadžmenta.

Dr Marilyn AtkinsonSpecijalna gošća konferencije je gospođa Marilyn Atkinson, jedna od najpoznatijih biznis koučeva u svetu, autorka metodologije koučinga usmerenog ka rešenju, kao i predsednica Erickson International.

Zajedno sa gospođom Atkinson, posetioci će imati priliku da upoznaju internacionalne koučing profesionalce i ljude koji su primenjivali koučing kako bi svoje poslovanje podigli na viši nivo izuzetnosti. O ostalim predavačima pročitajte više na zvaničnoj web stranici događaja.

Na konferenciji će učesnici imati mogućnost da prisustvuju jednom od dva ponuđena programa:

  1. Biznis koučing: program na kojem će se pričati o primeni koučinga u biznisu, njegovoj implementaciji i rezultatima
  2. Napredni koučing: program kreiran za unapređenje veština koučeva.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.