When:
07/11/2014 – 08/11/2014 all-day
2014-11-07T00:00:00+01:00
2014-11-09T00:00:00+01:00
Where:
Pozorište Zvezdara Tetar
Belgrade
Serbia
Cost:
od 5 000 RSD
PRilika 2014 @ Pozorište Zvezdara Tetar | Belgrade | Serbia

Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ) organizovaće 7. i 8. novembra u Zvezdara Teatru u Beogradu šestu međunarodnu konferenciju PRilika 2014, pod nazivom „Komunikacija na (s)ceni”. Cilj ovogodišnje konferencije PRilika jeste da ponudi odgovore na goruća pitanja iz struke, kako se uspešno suočiti sa promenama i ići u korak sa trendovima.

Na ovogodišnjoj konferenciji, DSOJ će ugostiti renomirane predavače iz Evrope, Srbije i regiona, a između ostalih i tri vodeća međunarodna komunikaciona stručnjakaDžeremija Galbraita, globalnog direktora za strateško komuniciranje i generalnog direktora Burson-Marsteller mreže za Evropu, Bliski Istok i Afriku; Pola Holmsa, osnivača i CEO, Holmes Report & SABRE awards, kao i Donalda Stila, međunarodnog stručnjaka za krizne komunikacije i bivšeg glavnog savetnika za komunikacije u BBC-u.

Pored njih, na PRilici učesnici će moći da čuju i neke od uspešnih regionalnih i domaćih stručnjaka u oblasti komunikacija poput Damira Juga, dekana Bernays škole za komunikacijski menadžment i člana uprave agencije Milenijum PR i Miše Lukića, predsednika Publicis Grupe.

Na ovogodišnjoj konferenciji, pod nazivom „Komunikacija na (s)ceni“, predviđeno je da se održe dva predavanja i radionica stručnjaka iz inostranstva, pet studija slučaja kompanija NIS, Philip Morris i IKEA, dve panel diskusije, kao i prezentacija rezultata istraživanja European Communications Monitor 2014 za Srbiju.

Cena kotizacija za članove DSOJ iznosi 5.000, a za nečlanove 10.000 dinara. Za tri i više kotizacija odobren je popust od 10%, a za deset i više 20%.

Članovi srodnih udruženja iz zemalja u regionu (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina) – plaćaju cenu kao i članovi DSOJ, a na osnovu Protokola o regionalnoj saradnji.

Članovima UNS, NUNS, UEPS, IAB Srbija, IAA Srbija, Srpske asocijacije menadžera i drugih srodnih udruženja u regionu odobren je popust na kotizaciju u visini od 10%.

Za sve informacije u vezi sa konferencijom: drustvo@pr.org.rs.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.