When:
03/10/2014 all-day
2014-10-03T00:00:00+02:00
2014-10-04T00:00:00+02:00
Where:
Hotel Arcotel Allergra
Zagreb
Croatia
PRO PR Interactive @ Hotel Arcotel Allergra | Zagreb | City of Zagreb | Croatia

Prvi u nizu PRO.PR Interactive seminara održaće se 3. oktobra u zagrebačkom hotelu Arcotel Allegra. Organizator je agencija Apriori komunikacije, a seminar je namenjen komunikacijskim stručnjacima i predstavnicima menadžmenta u bankarskom sektoru.

Već 12 godina za redom agencija za komunikacijski menadžment, Apriori komunikacije, organizuje PRO.PR konferenciju, prvu međunarodnu konferenciju za odnose s javnošću na prostorima Jugioistočne Evrope. Uvidevši potrebu za organizovanjem sličnih edukacijskih programa, agencija je predstavila PRO.PR Interactive seminare koji su namenjeni stručnjacima za komunikacije i članovima menadžmenta iz usko specijalizovanih oblasti.

Na prvom seminaru u oktobru, predavanja će održati ugledni stručnjaci poput Kristapsa Otersonsa, direktora komunikacija i međunarodnih odnosa u centralnoj banci Letonije (Latvijas bank) koji će govoriti o izazovima uvođenja evra u ovoj zemlji i o uspešnih 20 godina njihove nacionalne valute; Fione McEvoy, vođa kampanja u Udruženju banaka Velike Britanije koja će predstaviti neke od najuspešnijih kampanja u bankarstvu, kao i Paola Baccige, direktor sektora za upravljanje imovinom u Fideuram banci čije će predavanje biti usmereno na upravljanje imovinom italijanske industrije.

Učesnici seminara moći će učestvovati i na okruglom stolu na kojem će o reputaciji banaka govoriti novinari i komunikacijski stručnjaci iz Hrvatske i okolnih zemalja.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.