When:
08/05/2014 all-day
2014-05-08T00:00:00+02:00
2014-05-09T00:00:00+02:00
Where:
Ustanova kulture Parobrod
Belgrade
Serbia
Cost:
Besplatno
PROoperateri - Mobilni operateri na internetu @ Ustanova kulture Parobrod | Belgrade | Serbia

Na koji način mobilni operateri u Srbiji koriste društvene mreže? Kako se sa novim mogućnostima komunikacije bore oni kojima je komunikacija u osnovi poslovanja? Da li će korisnik na odgovor čekati manje ako pitanje postavi na internetu ili pozove call centar? Kakva je sadašnja praksa, a kakvi su izazovi sa kojima se suočavaju čak i najveći svetski igrači u ovoj industriji – neka su od pitanja na koja će biti odgovoreno na drugoj PROceni Web prezentaciji PROoperateri, koja će biti održana 8. maja, u UK Parobrod (Kapetan Mišina 6a, Beograd).

Podelićemo sa vama sprovedenu analizu, ocenu i rangiranje ukupnog internet nastupa mobilnih operatera koji posluju u Srbiji: Telenor, Vip mobile i mt:s; i istaći dobre prakse najboljih svetskih brendova u ovoj industriji: Verizon Wireless i Deutsche Telekom.

Pored analize postojećeg stanja, osvrnućemo se na uočene izazove i prilike sa kojima se suočavaju svi učesnici globalnog tržišta. Na kraju prezentacije daćemo i konkretne profesionalne savete za unapređenje i razvoj ove industrije. Planirano je i otvaranje javne diskusije sa zvaničnicima kompanija, medijima, prisutnim blogerima i ostalim predstavnicima internet zajednice.

Koordinatorka projekta i izlagač prezentacije je mr Dragana Đermanović, direktorka agencije Pepper Premium Solutions, internacionalni predavač i savetnik za strateško komuniciranje i primenu internet komunikacijskih platformi u korporativnom komuniciranju.

PROoperateri izveštaj deo je PROceni WEB projekta koji ima za cilj standardizaciju nastupa na internetu privrednih, organizacionih subjekata i pojedinaca kroz analizu i ocenjivanje trenutnih pokazatelja tog nastupa. Svi izveštaji bazirani su na TITA metodologiji (Transparentnost, Interaktivnost, Targetiranje, Autentičnost) razvijanoj od strane analitičkog laba Pepper premium solutions kompanije. Krajnji produkt metodologije je jedinstvena ocena brenda (Index Score) koja ga rangira i stavlja u uporediv položaj sa ostalim subjektima iz industrije

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.