When:
04/04/2014 @ 12:00 – 13:00
2014-04-04T12:00:00+02:00
2014-04-04T13:00:00+02:00
Where:
Regionalna privredna komora Novi Sad
Novi Sad
Serbia
Contact:
Jelena S. Stankov
+381 21 48 020 85
Psihologija uspeha uz ekologiju svesti @ Regionalna privredna komora Novi Sad | Novi Sad | Vojvodina | Serbia

Besplatno predavanje “Psihologija uspeha uz ekologiju svesti” održava se 4. aprila 2014. godine sa početkom u 12:00 časova u RPK Novi Sad, Narodnog fronta 10.

Centar za ekologiju, održivi razvoj, kvalitet i edukacije RPK Novi Sad, pripremio je seriju kratkih, inspirativnih predavanja, pod jedinstvenim nazivom PSIHOLOGIJA USPEHA UZ EKOLOGIJU SVESTI, posvećenih promovisanju važnosti negovanja ekologije svesti (mentalne ekologije) u poslovnom okruženju u cilju efikasnijeg i uspešnijeg poslovanja i na opštu dobrobit.

Na predavanju će biti prezentovana neka od najnovijih saznanja iz oblasti psihologije svesti, koja na potpuno nov način, a efikasnije od klasičnih modela, služe rešavanju praktičnih poslovnih situacija i pomažu u građenju vlastitog uspeha i trajnog uspeha kompanije.

Model nudi praktične odgovore na pitanja:

  • “Kako da dostignemo uspeh koji će biti trajan i koji će nas ispunjavati životnim zadovoljstvom?”,
  • “Koje su ključne barijere u okruženju i u nama samima, na putu ka uspehu i kako ih otkloniti?”,
  • “Šta bitno razlikuje kratkoročno uspešne kompanije od kompanija koje su odlučile da traju?” i niz drugih.

Ciljna grupa:  donosioci poslovnih odluka, njihovi savetnici, saradnici i svi pojedinci koji žele da izgrade, unaprede ili održe uspešnu poslovnu karijeru.

Benefiti:

Prisutni će steći konkretne uvide i saznanja koje će moći da primenjuju u svakodnevnom životu i radu odmah nakon predavanja. Isto tako, će imati priliku da se upoznaju sa sadržajem, temama, atmosferom i načinom rada u svim narednim predavanjima u okviru ovog ciklusa, koja će se održavati svakog prvog petka u mesecu.

O predavaču:

Vera Dunjić, diplomirani psiholog (1991.), specijalista političke psihologije (1999), sertifikovani trener-menadžer za poslovne komunikacije (1997). Daljim edukacijama usavršila komunikološke veštine, nenasilno rešavanje konflikata, problemsku komunikaciju, couching, istraživanje javnog mnjenja i dr.Usluge konsaltinga u oblasti ljudskih resursa pruža od 1998. godine. Sa RPK Novi Sad sarađuje na realizaciji seminara od 2007. godine. Razvila jedinstvene motivacione treninge iz oblasti poslovne kulture, umeća poslovne komunikacije i psihologije uspeha, koje su do sada prošli rukovodioci i zaposleni /celi kolektivi, grupe ili pojedinci/ iz preko 100 ustanova i kompanija. Veruje u lepotu, lakoću i uspeh poslovanja ukoliko je ono zasnovano na suštinskom razumevanju ljudske prirode.

INFORMACIJE: Jelena S. Stankov: 021/48 020 85

PRIJAVE: jstankov@rpkns.com.

Predavanje je besplatno, a zbog velikog interesovanja i ograničenog mesta, obavezna je potvrda prisustva elektronskom poštom, najkasnije do 3. aprila 2014. godine.

Ilustracija:  Roberto Taddeo

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.