When:
28/03/2015 @ 11:00 – 18:00
2015-03-28T11:00:00+01:00
2015-03-28T18:00:00+01:00
Where:
INBox Educo Centar
205 Cara Dušana
Beograd
Serbia
Cost:
50 EUR
Radionica: Javni nastup i veština govorništva @ INBox Educo Centar | Beograd | Serbia

INbox Educo centar vas poziva na prvi od ukupno četiri jednodnevna seminara iz edukativnog paketa “Veštine poslovne komunikacije” pod nazivom „Kako da pobedite strah od publike i mikrofona“ koji će se održati 28. marta (subota), sa početkom od 11 časova, u prostorijama INbox Educo centra, Cara Dušana 205a, Zemun.

Svima koji se bave javnim poslom, politikom, medijima, profesorima ili menadžerima, prodavcima ili ugostiteljima, bilo da vam je cilj da nastupate i govorite pred masama ljudi, upravnim odborima preduzeća, držite prodajne prezentacije grupama ili pojedincima – praktično je u svakoj oblasti veština govorništva veoma potrebna. Sve faze kursa su propraćene praktičnim vežbama koje se ocenjuju, kako bi se sa svakim učesnikom radilo na pojedinačnim segmentima.

Ukoliko vas zanima jedna, ili sve od nabrojanih tema, ovo je pravi kurs za vas:

  • Kako prevazići strah od javnog govora;
  • Kako ostvariti kontakt sa publikom;
  • Kako biti ubeljiv govornik i prezentator;
  • Kako biti uspešan i siguran prodavac;
  • Kako sigurno nastupati pred ljudima u svakoj poslovnom ili privatnoj situaciji.

Posle završenog kursa svaki polaznik izlazi kao dobar i spreman govornik, koji je u stanju da se odlično pokaže u svakoj situaciji koja zahteva neku vrstu javnog nastupa ili govora, što predstavlja veliku merljivu korist kako za pojedince, tako i za kompanije.

Sedam časova obuke, u iznosu od 50€ u dinarskoj protuvrednosti, u šta su uključeni i sertifikati, ketering i osveženje. Dodatan popust za više polaznika iz iste firme, udruženja, grupe.

Poseban popust važi za učesnike više od jednog kursa u okviru paketa „Veštine poslovne komunikacije“, kao i za članove Mense Srbije.

Detalje sa kursa i prijavu možete pogledati na zvaničnoj prezentaciji.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.