When:
08/03/2014 @ 18:45 – 03/05/2014 @ 19:45
2014-03-08T18:45:00+01:00
2014-05-03T19:45:00+02:00
Contact:
Radionica javnog nastupa

Pozivamo vas na dvomesečnu radionicu javnog nastupa u kojoj ćete, pored sticanja osnovnih veština javnog nastupa, naučiti i da:

  • efikasnije komunicirate
  • poboljšate snagu Vašeg argumenta
  • postanete uverljiviji
  • unapredite samopouzdanje
  • bolje slušate
  • dajete konstruktivne savete drugima
  • poboljšate stil prezentacije

Radionice daju učesnicima priliku da uče i vežbaju javni nastup koristeći različite vrste govora i prezentacija u drugačijim, planiranim i ad hoc situacijama. Maksimalno angažovanje je 6 sati nedeljno za dolazak na radionice (2 sata) i pripremu (3-4 sata).

Radionice su grupni rad i svaki nastup će pratiti konstruktivna evaluacija grupe koja će se zasnivati na stilu prezentovanja, jasnoći argumenta i izgledu prezentacije. Učesnici će svake nedelje dobijati smernice i materijal koje će pomoći u pripremi nastupa.

Do uspešnog nastupa se dolazi vežbom, vežbom i samo vežbom. Ovaj kurs vam nudi odličan početak i daje vam znanje koje će vam biti korisno za dalji razvoj. Garantujemo da ćete redovnim dolascima i aktivnim učešćem primetiti veliku razliku u vašem nastupu.

Facilitatorka radionica je Jovana Ružičić, koja ima desetogodišnje iskustvo javnog nastupanja, kao i treniranja drugih za uspešan javni nastup. Kroz njene treninge za nastup u medijima su prošli neki od čestih gostiju najvećih svetskih medijskih kuća kao što su CNN, ABC, BBC, itd. Po struci magistarka odnosa sa javnošću, Jovana iskreno veruje da se svaki uspeh preko noći planira godinama.

Program traje 8 nedelja, počinje 3. marta a radionice se održavaju  svakog ponedeljka od 18h-20h u centru grada. Cena celog programa je 11 000 rsd.

Dodatne informacije možete dobiti na email adresu jovana.ruzicic@gmail.com.

Broj mesta je ograničen, a rok za prijavu je 20. februar 2014. godine.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.