When:
15/05/2013 @ 10:00 – 14:00
2013-05-15T10:00:00+02:00
2013-05-15T14:00:00+02:00
Where:
Smart Kolektiv
Svetozara Markovića 42a
Beograd
Srbija
Cost:
200 EUR
Radionica o društvenim medijima i održivosti @ Smart Kolektiv

Radionica o društvenim medijima i održivosti koju vodi Metju Joumens održaće se u utorak 15. maja u organizaciji Smart kolektiva i Foruma poslovnih lidera Srbije. Radionica je namenjena pre svega predstavnicima društveno odgovornih kompanija koji se bave komunikacijama u svojoj kompaniji.

Više nego ikad, kompanije prelaze na Twitter, Facebook, YouTube i blogove kako bi govorile o održivosti. Društveni pristup saopštavanju priča o održivosti kompanijama može doneti pažnju publike, nove ideje i aktivan dijalog čak i sa onim stejkholderima do kojih je najteže dopreti. Ova poludnevna radionica o društvenim medijima i održivosti, koju vodi Metju Joumens (Matthew Yeomans), pružiće Vam:

  • Ideje i uvide od strane brendova koji su napravili sjajne kampanje u vezi sa društvenim medijima i održivošću
  • Savete o tome kako da izbegnete promašaje na društvenim medijima
  • Priliku da sarađujete i učite od drugih delatnika u održivom poslovanju

Radionica će se fokusirati na dve studije stvarnih slučajeva – prva pokazuje važnost slušanja i učenja na društvenim medijima, dok druga predstavlja najbolju praksu privlačenja pažnje i pričanja priče putem društvenih medija.

Učesnici će naučiti kako da prepoznaju dugoročne prilike i rizike u vezi sa društvenim medijima i održivošću i kako da razumeju inovacije koje su neophodne danas kako bi budućnost njihovih inicijativa bila sigurna sutra.

Broj učesnika na radionici je ograničen, a prednost imaju oni koji se prvi prijave. Informacije o prijavljivanju na radionicu su dostupne na sajtu www.fpl.rs

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.