When:
26/06/2013 @ 18:00 – 22:45
2013-06-26T18:00:00+02:00
2013-06-26T22:45:00+02:00
Where:
Rendered Text
Svetozara Miletića 10
Novi Sad
Srbija
Cost:
Besplatno
RenderConf @ Rendered Text

RenderConf je popodnevna mikrokonferencija za Web preduzetnike i kreativne ljude. Upoznaćete ljude koji iza sebe imaju uspešne firme i web projekte.

Bilo da se radi o dizajniranju interfejsa, skaliranju Software as a Service proizvoda ili prodaji desetinama hiljada mušterija, ono što ih izdvaja je ne samo to što imaju dobre ideje, već što umeju da ih efikasno ostvare. Nećete samo biti inspirisani — čućete kako se stvari zapravo rade.

Predavači:

DARKO FABIJAN
Darko je partner u Rendered Text, softverskoj firmi specijalizovanoj za razvoj web aplikacija. Posvećen je izgradnji izuzetnog tima i totalno je u ship it fazonu.

GORAN BAJAZETOV
Goran je interfejs dizajner i kreativni direktorSaturized, agencije koja pravi digitalne proizvode i usluge. Predan je kreiranju sjajnih interfejsa, spajanju kreativnih ljudi i kvalitetnijem životu.

JANKO JOVANOVIĆ
Janko ima 20 godina iskustva u dizajniranju i razvoju digitalnih proizvoda i usluga. On je 1/2 Studio At Warp Speed, male dizajn agencije koja pomaže firmama da oblikuju svoje proizvode i usluge. U slobodno vreme vodi blog o dizajnu jankoatwarpspeed.com i redovan je predavač na najvažnijim lokalnim događajima.

MARKO ANASTASOV
Marko je partner u Rendered Text i trenutno se bavi njihovim servisom Semaphore, gde balansira između razvoja proizvoda, tehničke podrške i pisanja koda.

MILICA JOVANOVIĆ
Milica ima preko 10 godina iskustva u dizajnu, razvoju i upravaljanju velikim softverskih projekata. Ona je najlepši deo Studio At Warp Speed, male dizajn agencije koju vodi sa svojim mužem. Kao bivši developer, menadžer, Scrum master i predavač, interesuju je svi aspekti dizajna proizvoda i danas efikasno koristi sva svoja ranije stečena znanja.

PETAR PEROVIĆ
Petar Perović radi kao slobodni dizajner. U prošlosti deo startapa Recordr, suosnivačSuperawesome agencije i sajta Plakatt. Neguje posebno interesovanje za pismo i tipografiju.

SINIŠA KOMLENIĆ
Siniša je serijski preduzetnik: pokrenuo jeThemes Kingdom, razvoj i prodavnicu premium WordPress tema; Tickera, sistem za laku prodaju i distribuciju karata i Train’rs, alatku za profesionalne trenere kroz projekat “10 dana za startap”. Aktivan je u domaćoj startap zajednici kao mentor i predavač.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.