When:
21/03/2013 @ 08:00 – 23/03/2013 @ 19:00
2013-03-21T08:00:00+01:00
2013-03-23T19:00:00+01:00
Where:
Dom omladine
Makedonska 22/IV
Beograd
Srbija
Cost:
rasprodato!

Nakon uspeha prvog Resonate festivala koji se dogodio u martu 2012. godine, Magnetic Field B u saradnji sa CreativeApplications.Net i Domom Omladine u Beogradu sa zadovoljstvom najavljuju novo izdanje, koje će se održati 21-23 marta 2013. godine.

U 2012. godini Resonate festival je postavio novi nivo za evropske konferencije vezane za umetnost i tehnologiju. Resonate je svojim prvim izdanjem privukao više od 600 posetilaca iz inostransva i pružio raznolik kulturni program, te je tako postao simbioza odvojenih kulturnih segmenata umetničke i intelektualne scene.

Nastavljajući istraživanje granica između umetnosti, medija i tehnologije, novo izdanje festivala proširuje svoj program na tri dana, a podrazumeva više od 40 umetnika i mislilaca kroz niz aktivnosti, uključujući predavanja, radionice, debate i muzički program. Ove godine Resonate festival će takođe učestvovati u partnerstvu sa nizom obrazovnih institucija širom sveta i organizovati dodatno obogaćen program i pružiti posetiocima dubinski pregled trenutne situacije u području muzike, umetnosti i digitalne kulture.

U drugom izdanju Resonate festivala učestvuju: Casey Reas, Joachim Sauter (ART+COM), Zimoun, Moritz Stefaner, Zach Gage, Golan Levin, Raquel Meyers, Anthony Dunne (RCA), Revital Cohen, Karsten Schmidt, Spaces of Play, Memo Akten (MarshmallowLaserFeast), Andreas Müller (Nanikawa), James Bridle, Liam Young (The Unknown Fields Division), Andreas Gysin, Greg J Smith, Kyle McDonald, Peter Kirn, Studio NAND, onedotzero i mnogi drugi.

Resonate festival je platforma za umrežavanje, razmenu znanja i obrazovanje koja okuplja istaknute umetnike iz celog sveta i otvara mogućnosti za učestvovanje u naprednoj diskusiji o ulozi tehnologije u umetnosti i kulturi.

Resonate projekat je posvećen promovisanju kreativnosti, kulture i tehnologije. U trenutku kada je digitalna tehnologija revolucionalizovala distribuciju, demokratizovala pristup i redefinisala domet i razmere kojima se može ostvariti svoja vizija i stići do publike, Resonate je nova vrsta umetničkog i kulturnog prozora u novi svet.

resonatelogo

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.