When:
09/05/2014 all-day
2014-05-09T00:00:00+02:00
2014-05-10T00:00:00+02:00
Where:
Kraljevski dvor
Belgrade
Serbia
Startup Weekend 2014 @ Kraljevski dvor | Belgrade | Serbia

Nakon veoma uspešnog prošlogodišnjeg predstavljanja u Kraljevskom Dvoru, pod pokroviteljstvom Fondacije NJ.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra za kulturu i obrazovanje, 9. maja se u Beogradu ponovo održava Startup Weekend.

Bilo da imate poslovnu ideju ili posedujete veštine neophodne za pokretanje uspešnog startapa, ovo je događaj koji ne bi trebalo da propuste preduzetnici, razvojni timovi, stručnjaci za merketing i finansijeri.

Na prvom Startup weekendu prošle godine okupili su se talentovani učesnici od preduzetnika do grafičkih dizajnera u Kraljevskom Dvoru u Beogradu gde su predano radili na pretvaranju svojih ideja u pravi posao za samo 54 sata. Tada je preko 100 učesnika radilo na 14 različitih ideja uz pomoć 15 mentora iz različitih oblasti i sve to uz aktivno učešće Kraljevske porodice, koja je bila prisutna tokom celog vikenda i slušala finalne prezentacije na kraju.

Jedna od kompanija koja je nastala na događaju je Brides2Bride, koja je ove godine dobila bespovratno 90 000 evra za razvoj biznisa od Fonda za inovacionu delatnost.

Organizaciju ovog događaja podržali su i članovi Kraljevskog Saveta za preduzetništvo, među kojima su i SPEA i SEE ICT, kao i Fondacija Prestolonaslednika Aleksandra. Kompanija Ernst i Jang je već drugu godinu za redom zlatni pokrovitelj ovog događaja.

Pobednici će dobiti pozivnicu za učešće na Beogradskom preduzetničkom forumu, konferenciji FundraiseIT, da se predstave na Startit Festu i besplatno učestvuju u Ceed programu, kao i mnogobrojne druge vredne nagrade.

Na događaju će u ulozi mentora i trenera prisustvovati ostvareni preduzetnici koji će sa učesnicima podeliti svoja iskustva, inspirisati i pomagati im. Poslednjeg dana timovi će predstavljati svoje biznise pred stručnim panelom sudija, kao i pred investitorima koji su zainteresovani za ulaganja u ovakav tip poslova.

Za prijave i sve dodatne informacije pogledajte zvaničan sajt događaja www.belgrade.startupweekend.org ili kontaktirate organizatore preko e-maila edufond@dvor.rs.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.