When:
20/03/2015 – 22/03/2015 all-day
2015-03-20T00:00:00+01:00
2015-03-23T00:00:00+01:00
Where:
Centralna zgrada Univerziteta u Novom Sadu
Novi Sad
Serbia
Cost:
Od 5 EUR
Startup Weekend Novi Sad @ Centralna zgrada Univerziteta u Novom Sadu | Novi Sad | Vojvodina | Serbia

Nakon veoma uspešnog, prvog Startup Weekenda, održanog oktobra 2013. godine, Poslovni inkubator, iDEA Lab i DaFED organizuju drugi po redu Startup Weekend u Novom Sadu. Vikend na kome ideje postaju stvarnost, ove godine održaće se od 20. do 22. marta u Centralnoj zgradi Univerziteta u Novom Sadu.

Do sada je ova manifestacija održana u  preko 100 zemalja širom sveta u više od 400 gradova, među kojima je i Novi Sad. Po drugi put u našem gradu, svim developerima, dizajnerima, preduzetnicima, startap entuzijastima i svim zainteresovanim ljudima za stvaranje inovativnih biznisa pruža se jedinstvena prilika da se međusobno povežu, predstave svoje inovativne poslovne ideje i formiraju timove kako bi svoju ideju pretvorili u stvarnost. Svi učesnici ovog događaja imaće privilegiju da uz pomoć mentora, vrhunskih stručnjaka u ovoj oblasti, razviju svoje poslovne modele, koje će nakon dvodnevnog rada predstaviti članovima žirija, takođe istaknutim ekspertima u oblasti preduzetništva. Ovo je jedinstvena prilika za sve mlade preduzetnike, ne samo da osvoje vredne nagrade, već i da promovišu svoju ideju, čuju stručna mišljenja, dobiju korisne savete i pronađu dodatne izvore finansiranja.

U nedelji pre samog Startup Weekenda, Poslovni inkubator Novi Sad organizuje treninge u cilju pripreme učesnika za rad koji ih očekuje tokom Startup Weekenda. Prvi trening je na temu: “Razvoj poslovnog modela” a drugi na temu “Elevator pitch”. Treninzi su koncipirani tako da učesnici steknu znanja neophoda za formiranje poslovnog modela i prezentovanje svoje ideje. Na ovim treninzima će svi polaznici steći znanja i veštine potrebne za dobar start u razvoju sopstvenog startapa.

Osim stečenog znanja, veština i dragocenog iskustva, učesnici će biti dodatno motivisani i mogućnošću osvajanja vrednih nagrada. Glavne nagrade uključuju:

  • šest meseci usluga Poslovnog inkubatora Novi Sad,
  • učešće na treninzima i obukama u Banja Luci koje se organizuju u okviru IdeaLab projekta,
  • kao i brojne high-tech gadžete.

Sve dodatne informacije o drugom “Startup Weekend-u” u Novom Sadu, zainteresovani mogu da pronađu na zvaničnoj web stranici, i na društvenim mrežama facebook i twitter.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.