When:
09/04/2014 @ 09:30 – 17:45
2014-04-09T09:30:00+02:00
2014-04-09T17:45:00+02:00
Where:
Festivalna dvorana
Ljubljana
Slovenia
Studentska marketinška konferencija Fanfara @ Festivalna dvorana | Ljubljana | Ljubljana | Slovenia

Sedmu godinu za redom Studentska sekcija Društva za marketing Slovenije organizuje studentsku marketinšku konferenciju Fanfara, koja se ove godine održava 9. aprila u Festivalskoj dvorani u Ljubljani. Mladi marketinški entuzijasti provešće dan u druženju sa svetski priznatim marketinškim stručnjanica, koji će kroz svoja predavanja dokatati da je Fanfarin slogan “Bez marketinga? Bezveze” i modernom svetu i te kako istinit.

Na Fanfari se očekuje prisustvo više od 450 mladih entuzijasta koji veruju da čisto teorijsko znanje nije dovoljno, i da je kontakt sa ljudima iz prakse u marketingu veoma važan. Organizatori očekuju dinamičan događaj, koji će svojim učesnicima, pored sadržinski bogatih predavanja, ponuditi i priliku za povezivanje i umrežavanje.

Vođa organizacione ekipe, Mojca Bricelj, izjavila je:

Fanfaru organizuje nas 30 veoma zauzetih studenata koji pola godine svog vremena dobrovoljno investiramo u to da jedne srede u aprilu dokažemo za šta smo sobobni. Sve s namenom da studentima približimo marketinšku praksu i da im omogućimo kontakt sa ljudima koji imaju orgomno iskustvo iz ovog područja. Na konferenciju uvek pozivamo samo najbolje govornike, a tako je i ove godine – zaista smo se potrudili da u Ljubljanu dovedemo i strane stručnjake. Cilj ovogodišnje Fanfare je da dokažemo da marketing nije bezveze i time smo se vodili pri izboru tema predavanja. Marketing je, na kraju krajeva, svuda oko nas!

Devetog aprila će se u Festivalskoj dvorani na jednom mestu susresti marketinški entuzijaski i odlični govornici iz sveta marketinga: James Whatley (Ogilvy & Mather Advertising), Nikola Vojnov (New Moment), Zoran Bosančić in Nejc Slovnik (Point Out), Matija Goljarj (Ustvarjalnik), Tomaž Stritarj (samostojni podjetnik), Sebastjan Jeretič (Neuroagencija), Tomaž Žontarj (Europlakat), Aljoša Bagola (Pristop), Maja Hawlina (Studio Poper), Sara Šoukal in Matic Bitenc (Improliga) ter Til Pleterski (HOOD Burger).

Činjenica da je konferencija rasprodata nedelju dana pred događaj dokaz je da se u marketingu računaju dobre priče i predan timski rad.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.