When:
12/04/2014 – 13/04/2014 all-day
2014-04-12T00:00:00+02:00
2014-04-14T00:00:00+02:00
Where:
Muzička škola Miodrag Vasiljević
Bor
Serbia
Cost:
Besplatno
WebDan 2014 @ Muzička škola Miodrag Vasiljević | Bor | Serbia

U Boru će 12. i 13. aprila 2014. biti održano drugo izdanje WebDan konferencije, posvećene internet preduzetništvu. Tokom dvodnevnog programa u sali muzičke škole u Boru, 14 predavača predstaviće studije slučaja uspešnih web projekata, govoriti o IT tržištu i mogućnostima za zaposlenje u ovoj oblasti.

Konferencija je namenjena pre svega srednjoškolcima i studentima, ali i svima koji bi želeli da nauče više o IT poslovima i zaradi putem interneta.

Posetioci konferencije biće u prilici da od predstavnika kompanija Nordeus (Marko Radonjić) i ThemesKingdom (Siniša Komlenić) saznaju kako u Srbiji pokrenuti uspešnu IT kompaniju koja posluje na internacionalnom nivou, kao i u kom će smeru ići dalji razvoj navedenih kompanija.

O online novinarstvu i vođenju medijskih portala, govoriće menadžer za medije Mozzartsporta Bojan Đurić, osnivač i glavni urednik sajta Južnevesti, Vitomir Ognjanović, kao i Marko Mudrinić iz Netokracije.

Registar nacionalnih internet domena Srbije (RNIDS) predstaviće Predrag Milićević, rukovodilac sektora za razvoj poslovanja i marketing.

Suosnivač i urednik sajta Srbodroid, Vasilj Milošević, govoriće o Android platformi i Android programiranju, dok će Nemanja Stančić iz kompanije Drey preneti svoja znanja o programiranju za Windows platformu.

O optimizaciji i analitici sajtova, govoriće Nenad Pantelić, stručni konsultant u oblasti internet marketinga.

U panelu koji će voditi Ivana Bogdanović, svoje web priče predstaviće jedna od najpoznatijih food blogerki Dragana Pušica, autorka bloga na engleskom jeziku o ženskom tenisu Marija Zivlak i freelance pisac Jelena Radovanović.

Region će predstavljati poznati hrvatski dizajner Emanuel Blagonić i umetnica iz Crne Gore, Andrijana Vešović, poznatija pod pseudonimom Zombijana Bones. Prisustvo predavanjima je besplatno, uz obaveznu prijavu na web stranici konferencije.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.