When:
20/03/2014 – 23/03/2014 all-day
2014-03-20T00:00:00+01:00
2014-03-24T00:00:00+01:00
Where:
Hotel Vojvodina
Trg slobode 3
Zrenjanin
Srbija
Cost:
Besplatno
Contact:
+381 11 63 00 101
Webiz 2014 @ Hotel Vojvodina

U Zrenjaninu će se od 20. do 23. marta održati druga po redu konferencija o poslovnoj primeni interneta Webiz. Kroz deljenje znanja, iskustva i informacija, želimo da širimo ideju o Internetu kao globalnom tržištu i mestu pogodnom za razvijanje novih poslovnih ideja i poboljšanje postojećih privrednih kapaciteta.

Webiz je namenjen mladima, ambicioznima, ljudima od akcije, i svima onima koje interesuje preduzetništvo i tehničko tehniloške inovacije.

Webiz se obraća privredi i preduzetnicima, sa ciljem i željom da edukuje njihove kadrove kako bi poboljšali performanse svojih preduzeća. Internet svima pruža jednaku šansu za uspeh, a Webiz je tu da vam taj uspeh približi.

Webiz 2.0

Privrednicima i preduzetnicima nudimo komercijalni program dvodnevne profesionalne edukacije o prisutnosti i poslovanju na Internetu u vidu poslovnih treninga.

Mladima ćemo tokom tri dana besplatne konferencije, kroz dve linije vodilje, Informaciju i Motivaciju pokušati da prenesemo što veću količinu kvalitetnih informacija, znanja i iskustva uz neophodnu dozu motivacije od strane onih koji su već postigli velike uspehe i zavidne rezultate.

Konferencija

Konferencijski deo Webiz-a je besplatan i ove godine i posetiocima će doneti veliki broj pozitivnih primera, motivacionih prezentacija uspešnih Internet preduzetnika, kao i poučnih predavanja od strane eminentnih stručnjaka i predstavnika velikih Internet kompanija iz regiona.

Poslovna edukacija

Webiz konferencija ovaj put na potpuno novi način pristupa privrednicima i preduzetnicima, sa ciljem da se pruži dodatna vrednost putem koje će privreda ostvariti značajniji pomak na polju same vidljivosti na Internetu, kao i poboljšanja komunikacije i opštih poslovnih performansi.

Radionice

Jedan od glavnih linija vodilja Webiz-a jeste deljenje znanja. U skladu sa tim, organizovaćemo školu programiranja gde će zainteresovani moći da tokom dva dana (subota, nedelja) upoznaju osnove programiranja kao i platforme za upravljanje sadržajem na web sajtu, WordPress.

O autoru/ki

marketing ITD

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.