When:
31/10/2014 – 01/11/2014 all-day
2014-10-31T00:00:00+01:00
2014-11-02T00:00:00+01:00
Where:
Hotel Villa Breg
Vršac
Serbia
wwvrsac 2014 @ Hotel Villa Breg | Vršac | Vojvodina | Serbia

Konferencija o poslovanju na internetu wwvršac održava se drugu godinu za redom, 31. oktobra i 1. novembra u Vršcu. Hotel Villa Breg ponovo će ugostiti sve učesnike zainteresovane da čuju više o tome na koji način funkcioniše rad preko interneta, iz iskustva onih koji godinama već rade na taj način.

Keynote, odnosno glavni predavači ovogodišnje konferencije wwvrsac su Katrin Hippler, Senior marketing manager Elance/oDesk, Dragana Đermanović (PR Pepper) i Srđan Erceg (HUGE Media).

U drugom bloku – Freelance govoriće Jelena Radovanović, o svojim iskustvima sa Elance platformom, Goran Bajazetov o svom putu od freelance načina rada do osnivanja sopstvene agencije, i porodica Simonović, autorka teksta sa suprugom Draganom, o svojoj „kancelariji“ koju selimo s nama svuda gde ima (bežičnog) interneta.

Outsourcing bloku Goran Pilipović govoriće o poslovanju kompanije First Beat MediaBojan Simišić o kompaniji Whale Shark Studio, trećoj među Elance kompanijama u kategoriji Dizajn i multimedija, a Jan Dolinajo outsourcingu kao načinu poslovanja.

Startup bloku Adrijan Đura predstaviće agenciju Eipix, jednu od najvećih svetskih proizvođača HOPA igara. U ovom bloku govoriće i Vukan Simić, kao i braća Divjak.

Informacije o WWVršac konferenciji možete pratiti na zvaničnoj web stranici, kao i na Facebooku.

Utiske sa prošlogodišnje konferencije pročitajte u tekstu o wwvršac 20013.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.