When:
01/11/2013 @ 09:00 – 02/11/2013 @ 17:30
2013-11-01T09:00:00+01:00
2013-11-02T17:30:00+01:00
Where:
Villa Breg
Vršac
Srbija
Cost:
od 2.000 RSD
wwvrsac @ Villa Breg

Nove tehnologije i novi mediji svakodnevno menjaju okruženje u kojem živimo. Tržište za mnoge mlade ljude je odavno prestalo da bude lokalno i postaje globalno. U trenutku kada na tržištu rada postoji preko 700.000 nezaposlenih krajnje je vreme da pomognemo i pokrenemo mlade da pronađu posao na globalnom, svetskom tržištu.

Želimo da u Vršcu napravimo konferenciju gde ćemo predstaviti uspešne primere ljudi koji svakodnevno žive i rade koristeći Internet za komunikaciju i rad, i da na taj način, zajedno sa ostalim motivacionim predavanjima podstaknemo publiku na učenje i usvajanje novih znanja i veština koje su konkurentne na svetskom tržištu.

Format programa

Na osnovu iskustva sa brojnih regionalnih konferencija želimo da testiramo u praksi malo drugačiji format konferencije. Konferencija je podeljena u četiri tematska bloka. Svaki blok se sastoji od tri predavanja koja nemaju predviđenu pauzu za pitanja, već ćemo posle trećeg predavanja u bloku organizovati klasičan panel sa temom bloka u čijem je sastavu bilo predavanje. Ovim želimo da rešimo problem koji generalno paneli na konferencijama imaju – da publika ponekad ne zna dovoljno dobro iz kog ugla učesnik nastupa, da rešimo problem sa obično kratkim vremenom za pitanja i odgovore posle predavanja, što negativno utiče na planiranu satnicu i slično. Verujemo da će vas naši predavači inspirisati, a da će vam se format dopasti i da ćete uzeti aktivno učešće u svakom od panela.

Predavači

Slobodan Vučković, KoridorX.org
Slobodan Marković, ICT savetnik @ SIEPA
Janko Jovanović, UX Dizajner
Gordana Čomić, Potpredsednica Narodne skupštine
Saša Popović, Profesor informatike | Osnivač @ Uči Slobodno
Ivan Minić, Internet preduzetnik, Osnivač @ Burek.com
Miroslav Georgijević, Fotograf, vlasnik Stock Rocket Studio
Pavle Borovac, Freelance dizajner
Aleksandar Vacić, Osnivač @ RadiantTap
Siniša Komlenić, Osnivač @ Themes Kingdom
Ilija Studen, Vlasnik @ Area51
Ratko Božović, Marketing menadžer @ Nordeus

O autoru/ki

marketing ITD

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.