Konferencija DIDS 2014: Prenos uživo

Prenos uživo (live stream) konferencije Dan internet domena Srbije – DIDS 2014 počinje 10. marta u 10 časova.

Program konferencije:

09:30 Registracija posetilaca

[toggles title=”10:00 BLOK 1 – Domenizacija “]Nakon uvodne reči direktora RNIDS-a Danka Jevtovića sledi panel diskusija tokom koje će biti odgovoreno na brojna pitanja o novoj „domenizaciji“. U diskusiji učestvuju gosti iz inostranstva i predstavnik RNIDS-a, a moderator je Vladimir Radunović, koordinator edukativnih i trening programa e-diplomatije u „Diplo Foundation“.

Pročitajte više u tekstu Domenizacija iz ugla nacionalnih registara, registrara i korisnika domena.[/toggles]

11:35 Kafe pauza

[toggles title=”11:50 BLOK 2 – Društvenizacija”]Drugi blok Konferencije o internetu DIDS 2014 nosi naziv „Društvenizacija“ i posvećen je priči o dobrom prisustvu i pozicioniranju web stranica na društvenim mrežama. Biće predstavljeni neki od uspešnih domaćih primera, a posetioci će imati prilike da čuju i njihova iskustva i savete. O svemu tome biće reči iz ugla psihologije, o odnosu prisustva na društvenim mrežama i SEO, uticaju društvenih mreža na razvoj startupa, promociji svog sajta i biznisa na društvenim mrežama…

Pročitajte više u tekstu Društvenizacija domaćih internet lokacija.[/toggles]

13:30 Kafe pauza

[toggles title=”13:50 BLOK 3 – Dobra lokacija”]Treći blok Konferencije o Internetu DIDS 2014 nosi naziv „Dobra lokacija“ i rezervisan je za dobre lokacije na nacionalnim internet domenima .RS i .СРБ. Neke od njih su stvorene i zahvaljujući sredstvima iz 4PI – Programa podrške projketima popularizacije Interneta, koji organizuje RNIDS. Predstavnici domaćih sajtova govoriće o svojim iskustvima i razvojnom putu, a poseban prostor namenjen je za pitanja iz publike i sa Twittera.

Pročitajte više u tekstu Dobre lokacije domaćeg internet sveta.[/toggles]

15:30 Koktel